hUbBsAn

ETT FALSKT LEENDE GÖR DET HELA BARA SÄMRE!

Månadsberv SAMVERKAN I HEDEBYGDEN!

Kategori: Allmänt

Samverkansprojektet inlett !!!!

 

Idéerna och bilderna man får i huvudet när man arbetar med ett projekt som detta är många och man vill in i minsta detalj att allt skall bli så bra som det bara kan bli. Hundratals planeringstimmar och massor av trevliga möten med olika människor i vår bygd som var och en har något fantastiskt att tillföra i projektet. Och allra minst det positiva gensvar man får från företagen, befolkningen, lärare samt våra ungdomar och barn. Äntligen ska vi i Hede samverka!

Företagen och HEDELÖRDAN!

Uppdragen är utdelade och företagspraktikerna för fadderverksamheten för våra nionde klassare är så gott som klara i skrivandets stund.  Eleverna i nionde klass kommer att tilldelas företag som de skall besöka, lära sig om, få förståelse för och representera vid MÄSSAN den 7 NOVEMBER!

Kontrakt är skriva med de företag som kommer att få faddrar vid denna första mässa och de skall gemensamt med eleverna visa upp sig och sin verksamhet under HEDELÖRDAN. Även de företag och verksamheter som inte har faddrar från skolan kommer på olika sätt visas fram för att vi vill visa upp allt vi har i vår fina bygd och här fick vi vår chans.

 

Ang som vi skriver om HEDELÖRDAN så är även planeringsarbetet för att hitta på något speciellt i hela byn denna dag igång ordentligt. Tanken och diskussionen är sådant som Erbjudanden som inte går att missa, extra långa öppettider, gött krubb å super priser, ja att vi skapar något speciellt just denna dag. Bollen ligger hos företagen och vi inväntar trevliga och spännande förslag från dem inom kort!

 

Tankar kring Hede denna dag är hur vi ska göra dagen speciell och synas, Annonsering behövs förstås och där måste vi samtala med de lokala ombuden för just detta, att föreningslivet ska få chansen att visa upp sig känns här också jätte viktigt så där måste vi försöka göra något, sen vill vi även lysa upp vår vackra bygd med marschaller så även det måste vi försöka fixa. Ja förslag finns det många och om vi i bygden hjälps åt att skapa en speciell dag för Hede just den 7 November så kommer det bli riktigt bra!

 

Alla förslag om vad vi kan göra och hur är varmt välkomna,

Eller om just du har något att visa, berätta om, sälja så ta chansen och medverka i projektet du med!

 

Visst vill även du vara med och skapa en god relation mellan oss i bygden och mellan näringslivet och skolan!

 

 

 

 

Vår förhoppning är att både elever, lärare, bygden och företagen ska få ett ömsesidigt utbyte av detta.

 

Vill du vara med och skapa en positiv utveckling för Hede bygden och våra ungdomars framtid!

 

Kontaktuppgifter projektgruppen :

 


Helena Bredesen

Studie- och yrkesvägledare
Sonfjällskolan

070-3856227

helena.bredesen@fc.herjedalen.se

hedebyn@live.se

 

Lisa Kuehne

Projektansvarig

073-0343694

Kuehne84@hotmail.com


                              

 

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Ja du Helena...

  Hur kan man beskriva en eldsjäl bättre än de man ser här och hör annars?!...

  Skulle de finnas något sådant pris, så hade du varit ett givande vinnare :):) :)

  2009-09-09 | 14:50:57
  Bloggadress: http://ejkas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: